Registrering

Tabellen i hovedbildet er der hvor alle turneringens deltakere og resultater legges inn. Det er her mesteparten av arbeidet med turneringene gjøres.

Når markøren står i det riktige feltet, skriver du bare inn den informasjonen du vil. Det finnes mange funksjonstaster og hurtigknapper tilgjengelig i dette bildet for å gjøre arbeidet mest mulig effektivt.

Registrering av spillere foregår ved å klikkeNY knappen og legge inn spillerens navn. Se forøvrig om kopling mot medlemslister.

Hvis det ikke er mulig å registrere spillere, vil NY knappen være 'grå' og utilgjengelig. Dette kan være fordi den angitte turneringstypen ikke kan ha flere spillere, eller at du har valgt Bergerturnering og første runde alt er satt opp.

Alle feltene som vises på skjermen kan endres fritt, også de som programmet selv setter opp, som startnummer, resultat, motspiller og farger

Dersom programmet senere finner "inkonsistens" i dataene du legger inn, vil du få en feilmelding på skjermen (feil farge, motspiller, resultat e.l.) neste gang du gjør rundeoppsett eller tar utskrifter. Du vil videre få spørsmål om du ønsker å fortsette eller ikke.