Fødselsdato

Fødselsdato må legges inn for juniorer for å få korrekte ratingberegninger, samt av hensyn til ELO-rapportering. Feltet kan utelates for seniorer, da programmet vil beregne et tomt datofelt som senior i alle fall.

Normalt  tilsier NSF's regler at dato SKAL oppgis på alle spillere ved utfylling av Elo-skjema, så det anbefales å legges inn på alle. Likevel, hvis spillernes ID-nummer hos NSF er lagt inn (f.eks hvis du bruker programmets søkefunksjon når spillerne registreres), så forlanger ikke forbundet fødselsdato i tillegg.

Datoen må legges inn på formatet 'dd.mm.åå'.